Top hledané
Výsledky (0)
Obyčejné seznamky jsou snad už pro amatéry...

NA FÉROVKU: Návrat ke kořenům aneb Výběr partnera podle jeho genitálií!

Karolína Lišková
06. prosince 2020
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Speciální rubrika
Tři sexy ženy ve spodním prádle.

Myslela jsem si, že už jsem v životě viděla dost, a že mě už jen tak něco nepřekvapí. Mýlila jsem se. Bože, jak já jsem se mýlila. Kéž by mě ale něco překvapilo v dobrém slova smyslu. Jenže já jsem v negativním šoku. Nevím, jestli se mám smát, nebo brečet. Jsem vnitřně rozpolcena. A to díky seznamovací reality show Naked Attraction, kde si zoufalci nevybírají protějšek podle vlastností či zjevu, nýbrž podle atraktivity genitálií.

Ano, vidíte dobře. Nezbláznila jsem se. Ti, co o téhle show věděli a teď si myslí, že jsem sto let za opicemi... Proč o ní vím teprve pár dní? Nikdo o tom nediskutuje na Facebooku nebo Instáči. Nevšimla jsem si. 

Já se ptám: PROČ?

Až můj kámoš mi mezi řečí říká, že večer nikam nepůjde, protože bude sedět od desíti přikovanej k telce, že nesmí zmeškat nějaký díl nějakýho pořadu. Zbystřila jsem, protože on není seriálový typ. A tak jsem se na jeho doporučení taky podívala. Moje reakce jedním slovem: PROČ? Já se ptám, proč? Člověk by si s chutí po zhlédnutí řekl, že Tinder je zlatej. Vlastně i obyčejný porno je proti tomu zlatý.

Přece nebudu kupovat zajíce v pytli

Ale už teď mi dochází, proč mi ti neznámí muži se seznamek posílají své obnažené penisy, aniž bych je o to žádala. Dřív jsem si myslela, že si oni myslí, že je to snad sexy a vzbudí to ve mně zvířecí pudy, dnes už teda vím, že prostě je to žádoucí, přece nebudu kupovat zajíce v pytli. 

Všude jsou penisy

Viděla jsem díl, kdy si osmatřicetiletá jogínka vybírala mezi šesti penisy! Oni totiž ty kluky zavřeli do barevných prosklených krabic a na začátku zvedli víka právě jen nad úroveň penisu. Tolik penisů pohromadě jogínka určitě nikdy neviděla. Zaujalo mě, že mezi muži byl i jeden bez nohou, tedy měl je kovové. Později se ukázalo, že to byl voják, co si stoupnul na minu. Každopádně tohle než zjistíte, tak vidíte jen jeho penis a nohy.

Otevřít v galerii (2)
Šest nahých mužů v barevných kabinkách.
Šest nahých mužů v barevných kabinkách.Zdroj: archiv show Naked Attraction

To už jsem začala pomalu zvracet

Když jogínka vyřadila jednoho z kandidátů, tak se „opona“ zvedla nad prsa. Poté, co zhodnotila šourky i pubické ochlupení, začala ty muže očuchávat v podpaží, protože chlap musí přece vonět (smrdět) jako chlap! To už jsem začala pomalu zvracet.

Nejsem puritánka, ale tohle je ujetý

Podotýkám, že nejsem žádná puritánka, ale tohle mi prostě přijde ujetý. Nehledě na to, když si chlap vybírá mezi šesti holkami. Vy, dámy, co jste si ještě včera myslely, že ji máme všechny stejnou, se budete hodně divit. Tolik vagín pohromadě nejrůznějších tvarů a velikostí jsem totiž taky nikdy neviděla. A není podle mě nic potupnějšího než poslouchat, že máte moc velké nebo malé pysky. U prsou je na to člověk tak nějak zvyklý, ale v tomhle případě...

Když na konci zůstanou pouze dva finalisti, tak se výběrčí také svlékne do naha a vzájemně si tak všichni okukují a hodnotí své genitálie. Vítěz jde s výběrčím na rande a zbytek už je na nich.

Myšlenka dobrá, realita horší

V jádru celé té věci je ale samozřejmě hluboká myšlenka. Navracíme se takhle ke kořenům. Když hledáte rande na Tinderu nebo jiné seznamce, vidíte potencionálního partnera oblečeného. Ale když už se sejdete a je tam vidina sexu, ke kterému každý vztah vede, tak v posteli pod peřinou může člověk prostě přijít na to, že je protějšek z jakéhokoliv důvodu nevyhovující. V této show tomu chtějí předejít, proto na to jdou od konce. Takže myšlenka dobrá, ne že ne. Ale představte si sami sebe? Šli byste do toho? Já upřímně ani za prachy.

Otevřít v galerii (2)
Sexy muž do půlky těla.
Sexy muž do půlky těla.Zdroj: Profimedia.cz

Co mě na celé věci překvapilo ještě víc než oplzlé a nemístné poznámky účastníků show je, že tuhle bejkárnu vysílali poprvé v roce 2016! Do letošního roku vzniklo už sedm řad. Je to z Británie, to není tak daleko od nás. Jak je teda možný, že já o tom vím až teď, když už to vysílá nějaká česká stanice? Neuvěřitelný.

Dotaz do pléna: Zajímá mě váš názor. Je to v pořádku? Šli byste se svléknout před kamery s tím, že jeden člověk bude hodnotit vaše genitálie a možná si vás potupně nevybere?

Luxusní byt na prodej na Praha 9 - 45m
Luxusní byt na prodej na Praha 9 - 45m, Praha 9
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze