Top hledané
Výsledky (0)
Jaké novinky si připravil trh s luxusními nemovitostmi?

Luxusní bydlení v Praze - Novinky v nabídce

Tereza Janatová
16. března 2022
+ Přidat na Seznam.cz
1 minuta
Prostorná terasa

Y&T Luxury Property – Luxusní byty Praha si pro vás každý týden připravuje to nejlepší z prodeje a pronájmu luxusních bytů, vil, rodinných a činžovních domů, kanceláří a obchodních prostor v těch nejlukrativnějších částech Prahy.

Tento týden jsme si pro vás připravili 4 novinky, takže je na co se těšit. 

Jako první novinku jsme si pro vás připravili luxusní byt na prodej v srdci historického centra Prahy. Na své si zde tedy přijde každý, kdo chce mít vše na dosah ruky a kavárničky na každém rohu. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, díky níž se pyšní kvalitní dřevěnou podlahou z ořechového dřeva, kuchyňskou linkou od českého truhláře, který se zabývá výrobou nábytku pro historické domy.

Pokud vás láká bydlení v blízkosti Národního divadla či paláce Žofín, tak tento částečně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 je přímo pro vás, případě se jedná i o dobrou investici. Byt se nachází v historické budově.

Pro ty, kteří by si raději pořídili větší nemovitost, tu máme rodinné sídlo na prodej, přímo u rybníka. Sídlo je zařízené ve francouzsko-italském stylu s nábytkem zhotoveným na míru. Na pozemku se nachází tenisový kurt, venkovní bazén, velké nádvoří se sochami, stromový háj a upravená zahrada. Lokalita je ideální pro rybaření, cyklistiku a pěší turistiku. K vile také patří další dva pozemky s možnosti výstavby dalšího rodinného domu. 

Jako poslední tu máme prostorný luxusní byt k pronájmu. Byt zaujme velice prostornou terasou, ze které je krásný výhled na Prahu a park Vítkov. Problém zde není ani s parkováním, k bytu náleží dvě parkovací stání. 

To vše a mnohem více naleznete v nabídce Y&T Luxury Property zde.

Rádi byste měli stále přehled o novinkách? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru v dolní části webu.

 

Prodej luxusního bytu, Praha 2 - Vinohrady
Prodej luxusního bytu, Praha 2 - Vinohrady, Praha 2
Byt na prodej, Praha 1 - Nové Město - 67m
Byt na prodej, Praha 1 - Nové Město - 67m, Praha 1
Dům u jezera s tenisovým kurtem - pozemek 2852
Dům u jezera s tenisovým kurtem - pozemek 2852, Okolí Prahy
Luxusní byt na pronájem na Praze 3 -182m2
Luxusní byt na pronájem na Praze 3 -182m2, Praha 3
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze