Top hledané
Výsledky (0)
Moderátorka plánuje s hudebníkem děti

Ranní ptáče: Písařovicová vyhlíží s Brzobohatým potomky. Zelenskyj v červnu promluví k českému parlamentu

Radek Polák
26. května 2022
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Otevření dětského hřiště zavdalo příčinu k dalším spekulacím o budoucnosti vztahu Písařovicové s Brzobohatým

Netrvalo to moc dlouho a Daniela Písařovicová už veřejně tvrdí, že chce mít s Ondřejem Gregorem Brzobohatým děti. Dalším z řady parlamentů, kde by měla promluvit hlava napadené Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj, má být ten náš.

Písařovicová touží mít s Brzobohatým děti

Moderátorka Daniela Písařovicová, která se před nedávnem dala dohromady s muzikantem Ondřejem Gregor Brzobohatým, s ním chce mít děti a založit rodinu. Uvedla to při příležitosti otevření dětského hřiště v motolské nemocnici.

Písařovicová se stala terčem kritiky, že s Brzobohatým začala poměr ještě v době, kdy její současný partner žil s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou. Ta nese rozchod s exmanželem velice nelibě a několikrát již proti němu v médiích vystoupila.

Pronájem bytu 1+kk, Praha 6 - Bubeneč - 53m
Pronájem bytu 1+kk, Praha 6 - Bubeneč - 53m, Praha 6

Moderátorka se se synem slavného herce objevila poprvé na veřejnosti na začátku letošního května na narozeninové party hudebníka Petra Jandy.

 

Zelenskyj promluví k českým poslancům

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj by měl promluvit k českým poslancům a senátorům. Uvedla to na Twitteru předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová po jednání se šéfem Senátu Milošem Vystrčilem.

"Neoficiálně už máme potvrzeno, že 15. 6. v 11:00 by mělo proběhnout společné zasedání k vyslechnutí projevu Zelenského,"

uvedla Pekarová. Zákonodárci projev, který bude mít formu videopřenosu, vyslechnou ve svých sídlech.

Zelenskyj od napadení Ukrajiny ruskými vojenskými silami promluvil prostřednictvím videokonference v mnoha parlamentech včetně amerického, britského, italského, německého, slovenského či izraelského.

Otevřít v galerii (4)
V červnu by měl Zelenskyj promluvit i k našim zákonodárcům
V červnu by měl Zelenskyj promluvit i k našim zákonodárcům Zdroj: Profimedia

Tom Cruise láká do kin na druhý díl filmu Top Gun

Dnes začnou promítat česká kina velkorozpočtový americký film Top Gun: Maverick. Rebelující pilot v podání Toma Cruise, jemuž bude brzy již 60 let, znovu předvádí úchvatné letecké kousky a mladé generaci stíhačů ukazuje, že nepatří do starého železa. Před týdnem měl na festivalu ve francouzském Cannes premiéru. První kritiky hovoří o tom, že „dvojka“ je údajně ještě lepší než původní snímek.

Top Gun: Maverick předvádí podobný příběh a odkazuje na mnohé situace i konkrétní záběry z původního filmu. První díl pojednávající o špičkových amerických pilotech, mezi nimiž vyniká Pete Mitchell alias Maverick, byl uvedený již v roce 1986.

Otevřít v galerii (4)
Tom Cruise je již několik desetiletí hvězdou světové kinematografie
Tom Cruise je již několik desetiletí hvězdou světové kinematografieZdroj: Pixabay

Trumpovi muži neuspěli v primárkách Republikánů

Hned několik kandidátů Republikánské strany, kteří mají blízko k bývalému prezidentu Donaldu Trumpovi, neuspělo v tamních primárkách konaných ve státě Georgia. Voliči této strany jednoznačně odmítli například Davida Perdueho, místo něhož dali svůj hlas dosavadnímu šéfovi státní administrativy Brianu Kempovi. Republikáni navíc odmítli také Jodyho Hice, člena Sněmovny reprezentantů. Ten kandidoval na pozici státního tajemníka Georgie. Hice je přitom stoupencem konspirační teorie o údajně ukradených posledních prezidentských volbách. Z uvedeného tématu učinil rovněž hlavní motto své kampaně.  

Otevřít v galerii (4)
Trump má spojence a obdivovatele, velkou část americké společnosti spíše ale rozděluje
Trump má spojence a obdivovatele, velkou část americké společnosti spíše ale rozdělujeZdroj: Pixabay

Koronavirus dal Krejčíkové se Siniakovou stopku na Rolland Garros

Tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková titul ve čtyřhře na grandslamovém Rolland Garros neobhájí. Důvodem je covid, který Krejčíkové znemožňuje start.

Těšila jsem se na čtyřhru, bohužel mé působení v Paříži je u konce. Ráno jsem se probudila s teplotou. Rozhodla jsem se otestovat a jsem pozitivní na covid. Jsem extrémně zklamaná, že nemůžu obhajovat deblový titul. Na druhou stranu už nemám žádné zranění a těším se, že jak se uzdravím, vrátím se k tréninku,“

napsala Krejčíková na sociální sítě.

Otevřít v galerii (4)
Krejčíkové zamezil covid pokračovat na turnaji
Krejčíkové zamezil covid pokračovat na turnajiZdroj: Pixabay

Zdroje: ČTK, Expres.cz, Echo24.cz

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze