Top hledané
Výsledky (0)
Tak na tohle se těšíme celou zimu! Až obujeme tenisky. Inspirujte se tím nejlepším, co si pro nás módní domy pro tuto sezonu nachystaly

Tenisková sezóna je v plném proudu. Máme pro vás výběr těch nejlepších kousků k doplnění každého modelu

Dominika Žejdl
02. dubna 2023
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Hailey Bieber pro značku Superga

Jaro, jaro, kde tě máme? Už tenisky obouváme! No, tak konec rýmování... ale vážně, i přesto, že už jsme byly připravené na obutí milovaných tenisek a kvůli počasí se museli vrátit zpět ke kozačkám a vysokým botám, stále věříme, že slunečné dny jsou za rohem. A právě proto jsme si pro vás připravili pořádnou dávku inspirace must-have kousků, které by se měly ve vašem botníku letos objevit. A věříme, že je ocení nejen milovnice právě tenisek, ale také vysokých podpatků, protože s těmito kousky opravdu nejde šlápnout vedle. 

Tyhle krásky od Gucciho jsou našim favoritem!

Gucci teniskyPřejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Gucci tenisky

Pokud bych si měla letos vybrat jedny jediné tenisky, které bych si měla koupit, jsem si na milion procent jistá, že bych si koupila tyto! Je to láska na první pohled, o čemž jsem se přesvědčila i přímo v obchodě, kdy jsem měla možnost si je vyzkoušet. Pokud vás zajímá, zda jsem je odnesla, neodnesla, ale možná se tam vrátím. Jsou zajímavé oblíbeným spojením. Vysoká podrážka a perfektní smysl pro detail. Prošití loga v barvách vypadá krásně a perfektně doplní každý jarní i letní outfit. 

Cena 20 000 Kč

Prodej pozemku se studií na výstavbu
Prodej pozemku se studií na výstavbu, Praha 4

Klasika, která nezklame a perfektně prodlouží nohy

Alexander McQueenPřejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Alexander McQueen

Od té doby, co se ve výlohách obchodů objevily tyto tenisky, má je snad každý. A nedivím se. Nejen, že jsou pohodlné, ale zároveň dělají krásné nohy, prodlouží vás o pěkných pár centimetrů a navíc se hodí ke všemu. Nejlepší kombinací jsou s džínami, šortkami, ale hodí se i k šatům. Zkrátka kousek, který opravdu vynosíte. 

Cena 10 500 Kč

Kdo si všiml, že denim letos frčí? Tak tento pár u vás nesmí chybět

Limitovaná edice nike Denim Přejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Limitovaná edice nike Denim

Taková jedna speciální limitka, která rozsvítí každý botník. Nike tohle umí, denim edice se opravdu povedla. A s tímto stylem je to letos sázka na jistotu, protože se snad nosí i denimové kalhotky. 

Cena 8 000 Kč

Jednoduchost pro milovnice minimalismu

Veja tenisky pro pohádkářkyPřejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Veja tenisky pro pohádkářky

Jste pohádkářka a potrpíte si na kvalitní klasiku? Pokud ano, tyto boty od francouzské značky Veja jsou pro vás jasnou volbou. Stejně jako boty od Alexandra McQueena, i tyto doplní každý outfit. Od džínů až po šaty. 

Cena 3 800 Kč

Ikonické boty z krajky od značky Chloe

Obuv, která zaujme od značky ChloePřejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Obuv, která zaujme od značky Chloe

Vyrobily je a už je budou vyrábět navždy! Není se čemu divit, protože tyto krajkové tenisky značky Chloe jsou prostě krásné. Líbí se nám jejich jedinečné provedení právě z krajky, které na nás působí jemným romantickým dojmem. Takže ženy, pokud chcete dát najevo svou křehkou duši, řekněte to teniskami!

Cena 11 000 Kč

A nakonec trošku extravagance od značky Rick Owens

Extravagance Rick OwensPřejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Extravagance Rick Owens

Rebelky, i pro vás něco máme! Extravagance nesmí v našem článku chybět. Tentokrát si své místo zde vysloužila značka Rick Owens s výraznými plátěnými teniskami v teddy stylu s motivem zebry.

Cena 4 200 Kč

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze
Tagy: