Top hledané
Výsledky (0)
Originální orientální vzory, střihy a krásné modelky. To jsou ty nejvýraznější detaily z přehlídky módní značky Anna Sui.

Anna Sui FW 2018 v čele s krásnou Gigi Hadid v luxusním etno stylu!

Dominika Žejdl
04. března 2018
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Speciální rubrika
Luxusní orientální kolekce se podařila!

Anna Sui v kolekci FW 2018 představila vzorovaný styl, který je nositelný a originální

Americká módní návrhářka Anna Sui ve své značce nabízí několik módních linií, obuv, kosmetiku, doplňky a dokonce i šperky. Její skromná bohémská duše se projevila i v nové luxusní kolekci FW 2018 představující etno styl, který je veselý, nenucený a především nositelný. Do módního světa tak vnáší nápaditou módu s citem pro detail. 

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Dominika Žejdl
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Dominika Žejdl

Návrhářka vsadila na krásu Gigi Hadid a oblékla ji do úchvatných šatů

Módní přehlídka značky Anna Sui byla velkým překvapením. Když se na mole objevily krásné modelky ve vzorovaném oblečení, všem přítomným v sále spadla brada a s nadšením sledovali, co přijde dál. Nejvýraznější ze všech krásek byla nádherná Gigi Hadid s krásným glamour líčením a top šaty. Perfektně prodala celý model. Přestože jsme všichni na vzory u Anny zvyklí, stále nás její tvorba překvapuje a šokuje. Kolekce vyniká svými unikátními detaily, je krásně zdobená, a přesto nositelná, což je pro většinu z nás důležité. 

Módní kreace Anny Sui si hrají s každým detailem 

Anna Sui patří mezi oblíbené módní návrhářky a každý, kdo její tvorbu zná, se vždy těší na to, s čím návrhářka přijde. V kolekci FW 2018 opět nezklamala a předvedla pro sebe typický etnický styl plný hravosti.

Móda je plná kreativních kousků, nápadů a hlavně jedinečných vzorů. Luxusní látky s jemným leskem jsou zdobené květy, ornamenty a dalšími prvky, které tak vytváří jedinečný celek. Do těchto modelů se na podzim i zimu rády oblečete, protože vás jejich barevnost na pohled zahřaje. Krásné jsou i prvky tvořené květinami, které však nepůsobí, jak je většinou zvykem, romanticky, ale připomínají nám spíše podzimní popadané barevné listí. 

Exkluzivní vila na prodej, Říčany u Prahy -
Exkluzivní vila na prodej, Říčany u Prahy -, Okolí Prahy

Stylové ženy s vytříbeným vkusem

Přesně pro takové ženy je kolekce navržená. Luxusní chlupaté, ale i sametové a kašmírové kabátky se vzorem budou příjemným společníkem v chladném počasí. Nejen, že se do nich zachumláte, ale dodáte díky nim i šmrnc svému outfitu.

Z kolekce FW 2018 Anny Sui na nás sálá elegance smíšená s etnem, což je velmi příjemné spojení. Neobvyklé vzory dodávají oblečení jedinečný luxusní rozměr, který se jen tak nevidí a právě proto je pro nás kolekce velmi výjimečná. Liší se od ostatní tvorby a "vystupuje z davu".

Dominika Žejdl

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

Barevné punčocháče budou konečně "in"!

Anna Sui si podle všeho ve své kolekci FW 2018/2019 jede dost etno styl. Abych řekla pravdu, nemám absolutně nic proti a v těchto krutých mrazivých časech bych si hned pár kousků z mola vzala rovnou teď na sebe. Proč jen čekat na další sezónu?!

Outfit, který předvedla Gigi, byl opět jeden z těch nejvíc TOP! Originální make-up jakbysmet! Orientální šaty s lehce šedým semišovým sáčkem a červenými punčošky: hurá, konečně bude zima i v jiných barvách než v té věčně černé! Jen si to vezměte, na červené či jinak barevné punčocháče si doposud troufly leda tak bio matky na hřišti. A teď to bude konečně "in"!

Potom se mi také strašně moc líbil ten model, kde je červeno-růžová čepice s šálou, černým kabátem, šedo-růžové punčocháče a šněrvací kozačky. Připomíná mi to model zlobivé školačky, a to mě hrozně baví. Sexy a přitom zahalená, voda a oheň – znáte to.

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze