Top hledané
Výsledky (0)
Veronica Etro, kreativní ředitelka dámské sekce, se opětovně vrací k bohémským kořenům luxusní italské značky a během milánského týdne módy představila jednu z nejlepších podzimních kolekcí!

Etro FW 2018/2019: Luxusní boho styl v barvách zemské krajiny

Martina Šmalclová
09. března 2018
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty
Speciální rubrika
Etro FW 2018/2019

Oslava matematické přesnosti!

Luxusní oděvy, které působí svěže a uvolněně, paradoxně vznikaly s naprostou matematickou přesností. Populární paisley vzor doplnila metoda patchwork a preciznost tak hrála při tvorbě kolekce zásadní roli. Vše muselo dokonale sednout a jak to vypadá, podařilo se. Kolekci FW 2018/2019 se nedá nic vytknout!

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Martina Šmalclová
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Martina Šmalclová

V barvách ani materiálech se neomezujte, Veronica Etro pro Vás připravila širokou nabídku

V kolekci se hojně objevují pozemské tóny inspirovány krajinou - cihlová, písková, zemitá hnědá, hořčicová, khaki, bordó, okrová nebo bílá. V otázce materiálů se Veronica Etro příliš neomezovala a sáhla jak po vlně, hedvábí, semiši, kůži, žakáru, šifonu, tak například po denimu. Tematický boho styl dokonale podtrhly třásně, které ozdobily jak samotné modely, tak luxusní doplňky.

Semišové kozačky jsou tečkou do černého - k boho stylu sednou dokonale!

Pásky zvýrazňující ženské křivky, vlněné čepice, hedvábné šátky a tašky přes rameno se ukázaly jako stylové doplňky, které skvěle souzní s luxusním boho stylem Etro. K nejpovedenějším kouskům kolekce patří semišové kozačky v zemitých odstínech. Ty pro deštivý podzim sice příliš praktické nejsou, ale oku víc než lahodí a k boho stylu dokonale sednou!

Byt k pronámu Staré město 192m
Byt k pronámu Staré město 192m, Praha 1

Z okouzlující podzimní kolekce si musí vybrat každá žena

Etro FW 2018/2019 je kolekcí, ze které si jistě vybere každá žena milující styl. Pokud upřednostňujete svěží a barevný boho, můžete sáhnout například po hedvábných a šifonových šatech a halenkách nebo po některém vlněném ponču. Stylové kabáty a obleky jsou zase vhodnými kousky pro všechny milovnice elegance.

Celou oslňující sbírku Etro si prohlédněte v naší fotogalerii.

Martina Šmalclová

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

Když je něčeho moc a je to dokonale sladěné, nemá to chybu!

Značka Etro mě vždy přitahovala svým osobitým přístupem při tvorbě nových kolekcí. Opětovně jsem nadšena originalitou a fantazií, která na mě dýchá z nové kolekce. Je v ní jasně vidět, že když je něčeho moc, a přesto je vše dokonale sladěné, nemá to chybu!

Největší gól z toho všeho je rozhodně ten dlouhý prošívaný kabát, který v horní části připomíná uniformu Napoleona Bonaparte. Fashion Week, práce: zkrátka multifunkční kabát, ve kterém vás rozhodně nikdo nepřejede – docela účelovka, že? Zbytek je tak trochu směsicí cikánského stylu s mongolským, ale to neva. Je to šmrncovní a ihned bych to začala počátkem podzimu nosit! 

Za pozornost stojí i ty rozevláté šatičky hnědé barvy s úzkým páskem a černými kozačkami nad kolena. Je to nesmírně sexy a jak je vidět, obyčejné lokny a jemný make-up k tomu nádherně pasuje. Jediné, co mi ke všem modelům nesedí, jsou ty obří náušnice připomínájící klipsny... A ty já ultra nenávidím! Hlavně ten pocit odpadávajícího ucha na pochodu.

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze