Top hledané
Výsledky (0)
Designblok odhalil luxusní spolupráci Kláry Nademlýnské a Preciosa Components. Jak se vám líbí kolekce AW 2018/2019, kterou slaví designérka 20 let existence své značky?

Noc v kostele v podání Kláry Nademlýnské a Preciosa Components

Martina Šmalclová
31. října 2018
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty
Speciální rubrika
Klára Nademlýnská FW 2018/2019

Chaotická, různorodá, svá!

Kolekce AW 2018/2019 musí být lehce chaotická a různorodá, jako když jdete po ulici a vnímáte barvy, tvary, postavy... S takovou vizí začala Klára Nademlýnská vytvářet luxusní kolekci s názvem Noc v kostele, ve které použila své oblíbené motivy inspirované kostelní tématikou.

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Martina Šmalclová
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Martina Šmalclová

Ikonická „Holubice“ nechybí

Oblíbený motiv „Holubice,“ který designérka vytvořila již dříve, nechybí ani v AW 2018/2019. Na mole Designbloku se ale předvedl v novém černo-zlatém provedení aplikovaném na krajkovém podkladě luxusních večerních šatů.

AW 2018/2019 oživuje hravý pop-art        

K tvorbě nové kolekce přizvala Klára Nademlýnská také Andreu Vytlačilovou a Danielu Ferenčíkovou. Andrea Vytlačilová vytvořila kresbu “Madonny” na oltáři, v níž se promítají detaily z historie po současnost. Daniela Ferenčíková vytvořila ručně tkané gobelíny s motivy renesančních portrétů žen posunutých do pop-art stylu.

Luxusní byt na prodej na Praha 9 - 45m
Luxusní byt na prodej na Praha 9 - 45m, Praha 9

 „Hrála jsem si s kombinováním materiálů a barev. Chtěla jsem, aby z modelů dýchala ženskost,“ řekla Klára Nademlýnská

I z toho důvodu doplnila designérka modely koženými pásky a masivními kovovými sponami evokující divoký western. Unikátní doplňky zvýraznily ženské tvary jak u modelů z hutnějších materiálů, jako jsou vlna nebo denim, tak u jemných šatů z hedvábí.  

Luxusní doplňky ve spolupráci s Preciosa Components

Třešničkou na dortu celé módní show se staly unikátní náhrdelníky inspirované růženci z mačkaných perlí v různých délkách vytvořené ve spolupráci s Preciosa Components.

Luxusní kolekci AW 2018/2019, v níž se mísí umělecké obrazy s denimem, saténem, krajkou, vlnou, umělou kožešinou nebo sametem si prohlédněte v naší galerii.  

Martina Šmalclová

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

Klára Nademlýnská se pro svojí kolekci podzim/zima 2018/2019 inspirovala doslova vším možným.

Od westernu, sexy negližé až po dřevorubeckou kostku. Povedlo se?

Nejprve bych začala s pozitivem. Nejvíce mě zaujaly temně černé večerní šaty s detailně propracovanou vrchní částí plnou třpytu. Jistá zahalenost ve spodní části, by ale za mě působila možná daleko efektivněji. Tak či onak se to ale ve finále povedlo, takže tomu dávám zelenou! Na předsvatební večírek plný provokace, proč ne…

Džínové mega sukně a kostky všude okolo jsou na nějaký westernový ranč asi dobré, ale i přesto, že miluju koně a atmosféru životního stylu daleko od velkoměsta, mě tyto kreace od Kláry příliš nezaujaly. Ale co mě naopak nadchlo je originální džínová bunda s obrázkem ženy s cigaretou na zádech. Když bych k tomu přidala úzké kožené kalhoty, kotníčkové lodičky Jimmy Choo a Fendi kabelku Peekaboo Regular, hned by to byla láska na první pohled!

Největší TRHÁKY této kolekce podle Ornelly najdete na začátku galerie pod článkem.

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze
Klára Nademlýnská
Dlouhá 924/3 110 00 Praha-Staré Město
+420 605 033 988