Top hledané
Výsledky (0)
Sídlo Jennifer Aniston vás překvapí. Vinný sklípek, bazén, okázalá zahrada, to je recept na šťastný život.

Takhle bydlí Jennifer Aniston! Budete tady chtít žít i zemřít...

Mgr. Jana Höger
17. února 2020
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty
Jennifer Aniston v domě Bel-Air

Hollywoodská kráska, která si získala srdce nejednoho televizního fanouška svým osobitým kouzlem ztřeštěnosti, jakožto Rachel z populárního seriálu Přátelé, se dnes řadí mezi hereckou špičku. Už nějaký pátek je právem v centru pozornosti. O Jennifer se ví, že ráda tráví čas ve svém domě. Zajímá vás, jak to u ní vypadá? 

Její mramorová koupelna
Obývací pokoj

Dům je pro ni „svatyně“

Její luxusní rezidenci naleznete v kopcích u Los Angeles v exkluzivním sousedství zvaném Bel-Air. Mezi její sousedy patří řada osobností stříbrného plátna nebo politiky, či dokonce můžeme konkrétně zmínit zakladatele kosmické společnosti SpaceX Elona Muska.

Úchvatná stavba s více než 700 metry 2 pochází z roku 1965, pořídila si ji v roce 2011. Nechala si vše upravit do svého jedinečného stylu, do teplého, útulného místa, kde nechybí abstraktní expresionistické obrazy, ručně malované tapety, hedvábné koberce, skleněné stěny, moderní osvětlení i spousta zeleně. Možná byste u ní čekali zlato a pompézní prvky, budete však překvapeni, zamilovala si krásu dřeva, kamene, bronzu, věci, ze kterých vyzařuje kouzlo a skutečná podstata. Toto vše se prolíná jejím domovem.

Vzácný pohled do vnitřku domu. Zde se musí žít jako v pohádce.

Pojďte se „podívat“ co všechno se v něm nachází. Zákonitě se zde hosté i sama majitelka musí cítit jako v dokonalé oáze plné harmonie a klidu. Dům disponuje kuchyní, kde se mimochodem „Jenn“ s oblibou nachází, ráda totiž vaří, dále pracovnou, obývacím pokojem s barem, 7 ložnicemi a 6 koupelnami, z nichž jedna vás omráčí mramorovou vanou s výhledem na klidnou zahradu ve dvoře. Hlavní ložnice se nese v duchu retro, odráží krásu 70. let, a také se pyšní luxusní koupelnou s vířivkou. Za efektní dílo můžeme považovat její obrovskou šatnu, kde bychom se nejspíš ztratili. Tři velké skříně od podlahy ke stropu, kde vše je úhledně srovnáno a patřičně osvětleno. Není ani žádnou výjimkou soukromá terasa nebo zahrada, vinný sklípek či bazén, kde se dá fantasticky relaxovat, stejně tak je samozřejmostí vestavěná pohovka s venkovními stoly a židlemi. 

Jednou z věcí, kterou bychom ji bezesporu mohli závidět je, dechberoucí a ničím nerušený výhled na LA a oceán. Dle jejího vyjádření „ nechci být nikde jinde“, se Jennifer ani nedivíme. 

Prodej luxusního penthousu 4+kk 260 m², Praha
Prodej luxusního penthousu 4+kk 260 m², Praha, Praha 3

Zajímá vám cena?

Nikoho nepřekvapí, že za takovou nádheru musela dát pěknou sumu. Za tento snový architektonický skvost zaplatila něco přes půl miliardy korun.

 

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze