Top hledané
Výsledky (0)
Muži z Hollywoodu, kteří k oltáři zatím nedošli.

Svoboda na dobu neurčitou: DiCaprio není jediný. Ani tihle slavní krasavci se do svatby nehrnou

Kateřina Ostrejšová
25. prosince 2020
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Jake Gyllenhaal

Jsou krásní, úspěšní, mají za sebou řadu významných románků a stihli ukrást srdce mnoha televizním a filmovým fanouškům. Pokud jde však o reálný život mužů z Hollywoodu, někteří svoji druhou polovinu zatím nenašli. Kterým z nich tenhle singl život vyhovuje? 

Chris Evans 

Otevřít v galerii (5)
Chris Evans
Chris EvansZdroj: Profimedia.cz

39letý herec Chris Evans známý jako Kapitán Amerika (2011) si v minulosti dokázal získat srdce velmi krásných žen. Randil s modelkou Gisele Bündchen nebo herečkou Sandrou Bullock. Nejvážnější vztah měl od roku 2001 do roku 2006 s Jessicou Biel. I tento vztah však skončil ještě před zasnoubením.  

„Vzpomínám si, že jsem někdy v šesté třídě hrál ve školním divadelním představení a začala se o mě zajímat jedna z nejoblíbenějších holek. Jakmile se ale hra přestala dávat, dostal jsem kopačky,“  

vtipkuje herec, který si později nacházel protějšky především v branži. Vztahy mu příliš nevycházejí, dost možná i proto, že jak sám říká, chce být i v partnerství volný jako pták.  

„Jsem rád s někým, kdo má také svůj život. Když si nějaká přítelkyně přisvojí ten můj, začnu se dusit,“ 

uvedl Chris Evans. 

Leonardo DiCaprio   

Otevřít v galerii (5)
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprioZdroj: Profimedia.cz

Leonardo DiCaprio ukradl srdce snad i mužům v ikonickém filmu Titanic (1997) jako mladý Jack Dawson. Okouzlil také jako realitní makléř ve snímku Vlk z Wall Street (2013) nebo coby romantický snílek Velký Gatsby (2013). Zdání ale může mnohdy opravdu klamat, protože v osobním životě se hereckému velikánovi zatím tolik nedařilo.   

Byl spojován se známými jmény jako například modelka Gisele Bündchen, Bar Refaeli nebo Kelly Rohrbach. Jeho vztahy ale nikdy dlouho netrvaly. Navíc byl velmi často kritizován za to, že chodí s výrazně mladšími ženami. Nyní je po jeho boku od roku 2018 třiadvacetiletá modelka Camila Morrone. Jestli je právě ona tou pravou, to ukáže čas.   

Jake Gyllenhaal  

Otevřít v galerii (5)
Jake Gyllenhaal
Jake GyllenhaalZdroj: Profimedia.cz

Herec Jake Gyllenhaal má na svém kontě už velkou řádku slavných žen. Chodil například s Kirsten Dunst, Natalií Portman, Reese Witherspoon nebo Taylor Swift, která o jejich rozchodu napsala dokonce i píseň.   

On sám však o svém osobním životě většinou mlčí. V rozhovoru s Howardem Sternem z roku 2015 se ale upřímně vyjádřil, proč žádnou ze svých přítelkyň nepožádal o roku.   

„Myslím, že jsem se asi postě bál. Existuje spousta krásných žen, existuje spoustu příležitostí. Zároveň si ale myslím, že pokud najdete tu správnou osobu, tak věřím v monogamii. Věřím, že když potkáte tu pravou, bude to správně a zůstanete tam,"  

svěřil se Jake Gyllenhaal. Momentálně chodí s francouzskou modelkou Jeanne Caudieu.

Luxusní vila 5+kk na pronájem, Praha západ
Luxusní vila 5+kk na pronájem, Praha západ, Okolí Prahy

Chris Pine 

Otevřít v galerii (5)
Chris Pine
Chris PineZdroj: Profimedia.cz

Další "osamělý" čtyřicátník. Herec Chris Pine debutoval v roce 2003, jeho nejslavnější herecký výkon předvedl ve filmu Star Trek (2009) jako James Kirk. Pine je zároveň velmi pohledný, a tak se automaticky nabízí otázka "Proč ještě stále není ženatý?" Jedno víme určitě, stejně jako DiCaprio má slabost pro modelky a herečky! 

Herec byl spojován hned s několika slavnými jmény. V roce 2006 například s herečkou Sorel Carradine, pár však oznámil, že se jedná pouze o přátelství. O pár let později s herečkou Olivií Munn anebo modelkou Dominique Piek. Žádná z dam však nevydržela dlouho.  

Pine se začal v roce 2018 objevovat po boku herečky ze seriálu Peaky Blinders Annabelle Wallis, se kterou chodí i dnes.  

Matt Czuchry 

Otevřít v galerii (5)
Matt Czuchry
Matt CzuchryZdroj: Profimedia.cz

Pokud je někdo opravdový tajnůstkář, tak je to právě dvaačtyřicetiletý herec Matt Czuchry. Rodák z Manchesteru je známý tím, že v televizním seriálu Gilmorova děvčata ztvárnil postavu Logana. Kromě toho si získal oblibu v dramatu Dobrá manželka, kde hraje homosexuála Caryho Agose. O jeho osobním životě se však příliš neví.  

V minulosti randil s herečkou Kate Bosworth nebo Archie Panjabi. Vždy však po nějaké době vztahy ukončil. Ani v současnosti nemá oficiálně žádný vážný vztah. 

„Nevadí mi být svobodný. Nevadí mi být ve vztahu. Užil jsem si dlouhé vztahy, které jsem měl, a také jsem si užíval být svobodný,“ 

uvedl herec. 

Tak kterého hollywoodského krasavce byste si vybrala vy?

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze