Top hledané
Výsledky (0)
Jaké novinky si připravil trh s luxusními nemovitostmi?

Luxusní bydlení v Praze - Novinky v nabídce

Tereza Janatová
09. března 2022
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty

Y&T Luxury Property – Luxusní byty Praha si pro vás každý týden připravuje to nejlepší z prodeje a pronájmu luxusních bytů, vil, rodinných a činžovních domů, kanceláří a obchodních prostor v těch nejlukrativnějších částech Prahy.

Vítáme Vás v dalším měsíci tohoto roku. Opět jsme si pro vás připravili to nejlepší z trhu nemovitostí. 

Jako první novinku Vám představujeme luxusní byt k pronájmu přímo v srdci Starého Města. Byt se nachází v historické budově v přímé blízkosti Staroměstského náměstí. 

Chtěli byste něco většího? Tak pro Vás je tu dům k pronajmu v klidné lokalitě s výhledy do přírody. Dům prošel kompletní rekonstrukcí a na své si zde přijdou milovníci sportu a přírody. V pěší vzdálenosti se nachází Martinský potok protínající cyklostezku. 

Pro ty, kteří by si dům raději koupili, tu máme rodinné sídlo na prodej, přímo u rybníka. Sídlo je zařízené v francouzsko-italském stylu s nábytkem zhotoveným na míru. Na pozemku se nachází tenisový kurt, venkovní bazén, velké nádvoří se sochami, stromový háj a upravená zahrada. Lokalita je ideální pro rybaření, cyklistiku a pěší turistiku. K vile také patří další dva pozemky s možnosti výstavby dalšího rodinného domu. 

Další nemovitost je situovaná na Praze 5. Jedná se o spojení dvou bytů do dispozice 6+KK. Problémem zde tedy není ani parkování, k bytu náleží hned dvě parkovací stání. 

Nechcete bydlet přímo v centru Prahy, ale stále mít vše blízko? Tak právě pro vás je tento luxusní byt přímo v Hostivaři, s krásným výhledem na Hostivařskou přehradu. Byt disponuje terasou o rozloze 20 m² a samozřejmě i garážovým stáním.  

Jako poslední novinku tu máme prostorný byt ve velmi žádané lokalitě Karlín. Tento byt o dispozicích 4+1 se nachází ve zcela zrekonstruované budově, která pochází z dílny architekta Josefa Blechy. 

To vše a mnohem více naleznete v nabídce Y&T Luxury Property zde.

Rádi byste měli stále přehled o novinkách? Přihlaste se k odběru našeho newsletteru v dolní části webu.

 

Prodej prostorného bytu, Karlín - 140m
Prodej prostorného bytu, Karlín - 140m, Praha 8
Prodej luxusního bytu, Praha 5 - 253m
Prodej luxusního bytu, Praha 5 - 253m, Praha 5
Prodej luxusního bytu, Praha 10 - 131m
Prodej luxusního bytu, Praha 10 - 131m, Praha 10
Luxusní dům na pronájem na Praze 9 -220m2
Luxusní dům na pronájem na Praze 9 -220m2, Praha 9
Pronájem luxusního bytu, Praha-Staré Město
Pronájem luxusního bytu, Praha-Staré Město, Praha 1
Dům u jezera s tenisovým kurtem - pozemek 2852
Dům u jezera s tenisovým kurtem - pozemek 2852, Okolí Prahy
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze