Top hledané
Výsledky (0)
Zelené tričko a maskáče, víte, o kom je řeč? Dnes je to přesně měsíc!

JSEM HVĚZDA: Army styl ala Zelenskyj. Inspirujte se stylem hrdiny!

Dominika Žejdl
24. března 2022
+ Přidat na Seznam.cz
3 minuty
Speciální rubrika
Zelenskyj v khaki zeleném outfitu

Ať se zeptáte kohokoli na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, každý vám řekne, že je to hrdina. Ani na vteřinu nezaváhal, neutekl od svého lidu, ale naopak se oblékl do zeleného akčního oblečení a šel bojovat za své občany. Navštěvuje raněné, zajímá se o to, co se děje, a snaží se zapojit, jak jen to jde. Opravdu musíme říci, že tento člověk, který byl dříve především bavič a herec, projevil neuvěřitelnou lidskost a odvahu. A věříme, že každý by si přál takového lídra. Dodává to lidem sílu a naději. Oblečte se v jeho stylu! 

Boje mezi Ruskem a Ukrajinou trvají dnes přesně měsíc a bohužel to zatím nespěje k nějakému konci. Volodymyr prosí všechny okolo o pomoc pro jeho zemi, upozorňuje a znázorňuje zkázu, která se na Ukrajině děje. A naopak: Putin balamutí svůj lid, že se jedná o záchrannou akci a vojenskou operaci. Kdo ví, jak tohle skončí, ale už s jistotou víme, kdo je tady hrdinou, který inspiroval celý svět. Skromný, ale neuvěřitelně silný a odhodlaný, takový je ukrajinský prezident, který, coby bývalý producent, přesně ví, jak hovořit a jak vystupovat. O tom svědčí i jeho outfit. Je sice zelený, přesněji khaki, ale nejedená se  o vojenské oblečení, protože Zelenskyj je prezident, nikoli voják. Jeho styl oblékání ale jasně říká, že je v akci. Na rozdíl od ruského prezidenta, který sedí u dlouhých stolů v obleku a ukazuje se na propagandistických akcích.

Otevřít v galerii (6)
Zelenskyj během tiskovky
Zelenskyj během tiskovkyZdroj: Profimedia

V poslední době klasický Zelenskyj - zelené tričko a zelená bunda!

Takhle ho známe aktuálně asi všichni. Když mluví v televizi, chodí po nemocnicích a navštěvuje raněné, má na sobě, jak jinak, než zelené tričko a zelenou mikinu na zip, k tomu maskáče. Však znáte ten Zelenského army look, který na nás kouká ze všech stran. Myslíme, že tenhle styl miluje celý svět a každý se chce oblékat jako tento hrdina. My jsme vybrali tričko od značky Tom Ford, mikinu se zipem Palm Angels, maskáčové kalhoty Liam Hodges, boty Rick Owens. Líbí se vám náš výběr?

Boty Rick OwensPřejít na e-shop
Zdroj: farfetch
Boty Rick Owens

Tričko Tom Ford 5000 Kč 

Mikina Palm Angels 9500 Kč

Kalhoty Liam Hodges 13 500 Kč

Boty Rick Owens 33 000 Kč

Celková cena outfitu: 61 000 Kč

Otevřít v galerii (6)
Další proslov Zelenskeho
Další proslov ZelenskehoZdroj: AFP PHOTO /UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE

Army outfit ve stylu Zelenského!

Jako poslední jsme vybrali do výběru outfit, který je samozřejmě v barvě army. V té totiž opravdu v posledních týdnech Zelenského potkáváme, protože celé dny je se svými vojáky. Khaki tričko, khaki košile a maskáčové kalhoty. My jsme sáhli po klasickém tričku Dolce & Gabanna, košili Saint Laurent, kalhotách Dsquared2 a botách Off-White. 

Tričko Dolce & Gabanna 7500 Kč

Košile Saint Laurent 12 500 Kč

Kalhoty Dsquared2 11 500 Kč

Boty Off-White 30 500 Kč

Celková cena outfitu: 62 000 Kč

Kalhoty Dsquared2Přejít na e-shop
Zdroj: faktech
Kalhoty Dsquared2

Volodymyr Zelenskyj - inspirace pro ženy!

Někdo se mu smál, že takový chlap nemůže být hlavou státu. V televizi máchal a hrál na klavír penisem, nebo hrál ve filmu. Sám ale dokázal, že je člověk na svém místě. Umí skvěle a efektivně vystupovat jako prezident v perfektně padnoucím modrém obleku, ale i jako voják v maskáčích. Nakonec se stal inspirací pro ženy, které ho berou jako hrdinu. 

Jako poslední outfit jsme vybrali takový, který ocení i každá slečna, která se chce nechat inspirovat. Khaki styl je trendy už dlouho, ale ukrajinský prezident jej povýšil ještě více. Tyto kousky jsou v tuto chvíli nepochybně "must have".

Zelená bunda na zip AspesiPřejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Zelená bunda na zip Aspesi
Sukně OlympiahPřejít na e-shop
Zdroj: Farfetch
Sukně Olympiah

Zelená bunda na zip Aspesi 5 510 Kč

Triko Balmain 10 800 Kč

Sukně Olympiah 12 890 Kč

Silonky Emilio Pucci 4 428 Kč

Army boty Saint Lauren 27 183 Kč

Celková cena outfitu: 60 811 Kč

Prodej luxusního mezonetu 4 + 1, Praha
Prodej luxusního mezonetu 4 + 1, Praha, Praha 5

"Je zobrazován jako dynamický lídr, chodí v zeleném tričku, má na sobě nějakou zelenou mikinu, ale ne vojenskou bundu. Protože on není voják, tak si nehraje na vojáka, protože by to nepůsobilo přirozeně. Má to oblečení, které evokuje, že je v akci, zatímco Putin vysedává u dlouhých stolů, tak on je v kontaktu s lidmi i přijde do nemocnice," 

nechal se slyšet na TV Nova expert na politický marketing Jakub Horák

 

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze